Därför har vi kollektivavtal via Almega

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och lugn när du anlitar oss på Enitor. Vi vill också att våra medarbetare ska känna sig trygga och lugna när de är på arbetet. Därför erbjuder vi kollektivavtal via Almega.

Kundens säkerhet och arbetarens villkor

Städbranschen i Sverige är en stor bransch som sysselsätter många. Och det är inte så konstigt! Lokalvård tar tid och det krävs kunskap och erfarenhet för att få till rena ytor som håller sig fräscha länge. Ett rent kontor har många fördelar. Personalen får en bättre arbetsmiljö som inspirerar och ökar trivseln. Ett rent kontor ökar också förtroendet hos besökare och kunder. Genom att outsourca kontorsstädningen kan ni helt enkelt fokusera på kärnuppgifterna vilket i längden brukar spara både tid och pengar.

På Enitor erbjuder vi professionell kontorsstädning samt mattvätt, möbeltvätt och golvvård. Våra städmetoder är effektiva och våra produkter är hållbara och miljövänliga. Men inte bara det! Vi har ett helhetsperspektiv som omfattar din trygghet och säkerhet som kund, våra medarbetares villkor som anställda och så klart en riktigt bra och skräddarsydd städtjänst för ditt kontor.

Trygg lokalvård

När våra lokalvårdare kommer till din arbetsplats bär de alltid id-brickor. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och har koll på vilka människor som vistas på kontoret. Alla våra medarbetare är även godkända efter kontroller i polisens belastningsregister.

Almega – anställning med bra villkor

För att stärka städbranschen är det viktigt att fokus finns både på kundens och städarbetarens säkerhet och villkor. Genom vårt medlemskap i Almega är alla våra medarbetare anställda med kollektivavtal. Det innebär att vi kan erbjuda justa villkor och marknadsmässiga löner. Våra löner ligger över minimumslönen. Vi har också valt att vara medlemmar i Almega för att höja städyrkets status och hjälpa till att göra städbranschen till en seriös och hållbar bransch. Via Almega får vi som arbetsgivare även tillgång till bland annat utbildningar, försäkringar och rådgivning i frågor som rör arbetsgivarfrågor. Allt detta gör oss till en mer attraktiv arbetsgivare som kan attrahera den bästa arbetskraften – och detta gynnar dig som kund.

Därför har vi kollektivavtal via Almega

Städning av arbetsplatser i Stockholm efter dina behov

Alla företag och alla kontor är olika och har därför också olika behov av lokalvårdstjänster. Vi är lyhörda för dina önskemål och anpassar våra tjänster så att de passar din verksamhet. Det vi aldrig ruckar på är kvaliteten. Vi städar effektiv med modern utrustning och med produkter som ger minsta möjliga avtryck på miljön.

FAQ

Vad är ett kollektivavtal?


Det är ett avtal mellan arbetsgivaren och arbetstagaren som styr löner och andra anställningsvillkor.

Gynnar kollektivavtal kunden som köper en tjänst?


Ja, kollektivavtal ger både dig som kund och våra anställda en tryggare och säkrare situation. Kollektivavtal främjar en sundare konkurrens, höjer kompetensen och ger ett högre säkerhetstänk som gynnar alla, både kunder och anställda.

Varför bär era anställda id-brickor?


När våra medarbetare kommer till ditt kontor bär de alltid id-brickor för att öka din trygghet. Då ser du att de kommer från oss på Enitor och du har koll på vilka som rör sig i lokalerna.