Möbeltvätt

Vi får dina möbler att bli skinande rena igen med vår miljövänliga torrtvättmetod. Med denna metod blir inte bara torktiden minimal utan den gör även att vi kan tvätta material som inte tål vatten. Möblerna får ökad livslängd och du slipper oönskade lukter.

Miljösmart möbeltvätt utan torktider!

Fyll i nedan så kontaktar vi dig,
eller ring oss på 08 – 734 92 60.

  Effektiv djuprengöring av alla möbler

  Vi tvättar dina möbler genom en effektiv och miljövänlig metod. Den har kort torktid och kan användas på alla material – även de som inte tål vatten. Möblerna återfår sin färg och glans och all smuts, fläckar och lukt är puts veck. Effektivt och skonsamt. Eftersom att torktiden är så kort kan du även använda möbeln direkt efter. Som privatperson får du självklart även RUT-avdrag.

  Hur det går till

  Vi tvättar möblerna genom att applicera ett möbelschampo som avlägsnar smutsen djupt ner i textilen. Torrschampot kapslar sedan in smutsen genom att kristalliserar sig. Dessa kristaller sugs därefter upp med en speciell dammsugare och lämnar inget efter sig.

  Rengöring av möbler café

  Möbeltvätt med torrschampo erbjuder en torrtvättmetod som både är mångsidig, effektiv och miljösmart.

  Fördelar med möbeltvätt

   • Mångsidig och miljösmart.
   • Rengör på djupet.
   • Kort torktid.
   • Passar alla möbler
   • Kan användas på alla textiler – även läder.
  Möbeltvätt med Hero

  Möbeltvätt med RUT-avdrag till dig som privatperson

  Vår miljösmarta möbeltvättmetod fungerar på alla material. Den har minimal miljöpåverkan, maximal effekt och inga torktider. Om du är privatperson ser vi till att du får RUT-avdrag och bara behöver betala halva arbetskostnaden.

  Tvätta möbler