Städning

Vill du ha riktigt rent – inte bara på ytan? Vi utför städning efter en skräddarsydd underhållsplan och använder metoder som fungerar år ut och år in. Låt oss visa på skillnaden.

Vill du veta mer?

Fyll i nedan så kontaktar vi dig,
eller ring oss på 08 – 734 92 60.

  Lokalvård och kontorsstädning för företag

  Enitors lokalvård för företag har särskilt fokus på att ge dig och dina medarbetare en god arbetsmiljö samt på att skapa värde för ditt företag – till exempel genom att ge dina golv ökad livslängd.

  Mattvätt på kontoret

  Städning för stunden – eller lokalvård som lönar sig i längden?

  Lokalvård är så mycket mer än den vardagliga kontorsstädningen. Det handlar om att ta ett helhetsgrepp om dina lokaler och verkligen vårda dem. Professionell städning med särskild underhållsplan ökar livslängden markant för dina golv och mattor och gör att de håller sig snygga längre. Och det säger sig självt att du har pengar att spara om du kan öka livslängden på dina golv flera gånger om. God lokalvård kan också bidra till lägre sjuktal bland dina medarbetare.

  Det är skillnad på städning och städning

  Allt hänger ihop. Arbetsmiljö, trivsel, hälsa, ekonomi. Men för att uppnå de goda effekterna krävs kunniga och välutbildade städare. När vi påbörjar ett nytt uppdrag analyserar vi era miljöer och tar fram en underhållsplan. Sedan föreslår vi ett upplägg som fungerar för just din arbetsplats och vars syfte är att skapa största möjliga värde för dig och ditt företag. Det är så vi jobbar – och det lönar sig i längden för dig som kund.

  Golvvård

  Bild från ABG Sundal Collier som vi hjälper med allt från städning till golvvård. Rulla längre ned på denna sida och läs mer om vårt helhetsuppdrag för ABG.

  Fördelar med att se på städning ur ett större perspektiv

   • Mindre slitage på material
   • Ökad livslängd på golv och mattor = sänkta kostnader
   • Lägre sjuktal bland dina medarbetare
   • Minimerad miljöbelastning
  Golvunderhåll

  Ett välstädat konferensrum hos ABG Sundal Collier.