Golvvård

Behandling eller renovering av alla golv, oavsett material. Vi förvandlar ditt golv till en fröjd för ögat – och ger det ökad livslängd på köpet. Underhåll, slipning och renovering av golv görs med rot-avdrag för privatpersoner.

Ett välvårdat golv gör skillnad!

Fyll i nedan så kontaktar vi dig,
eller ring oss på 08 – 734 92 60.

  Exempel på våra tjänster inom golvvård

   • Slipning och behandling av alla typer av trägolv. Även infärgning och pigmentering.
   • Slipning och impregnering av stengolv.
   • Renovering av kork- och linoleumgolv till nyskick.
   • Mattvätt av alla slags textila golv och mattor. Läs mer här!
  Effektiv golvvård

  År 2008 renoverade vi hela golvet i Ingenjörsvetenskapsakademiens bankettsal. Sedan dess har vi IVA:s uppdrag att sköta det löpande underhållet av såväl detta som andra golv i deras lokaler på Grev Turegatan i Stockholm.

  Golvunderhåll

  Bild från ABG Sundal Collier som vi hjälper med allt från städning till golvvård. Läs mer om vårt helhetsuppdrag för ABG här!

  Golvslipning företag

  Ett välvårdat golv betyder mer än du tror

  Enitor utför golvslipning samt renoverar och underhåller alla typer av golv. Trä, linoleum, plast, sten, betong är exempel på material som vi arbetar med regelbundet. Vi vet allt om olika golvmaterials egenskaper och egenheter och kan därför erbjuda effektiva lösningar för det löpande underhållet av dina golv. 
   
  Gemensamt för alla golv är att professionell golvvård ökar livslängden. Dessutom blir golvet snyggt att se på och skönt att gå på. Som om inte det vore nog så betyder regelbundet golvunderhåll att du kan sänka totalkostnaden för dina golv sett över tid.
   

  Så går det till när vi ska ge ditt golv den vård det behöver

  Det första vi gör när vi ska underhålla ett golv är att, i samråd med dig, välja rätt ytbehandling. Därefter tar vi fram en underhållsplan som ger ditt golv ökad livslängd och håller det snyggt och slitstarkt längre.

  Vi erbjuder även underhåll, slipning och renovering av golv med rot-avdrag för privatpersoner.