Mattvätt

Miljövänlig tvätt av mattor med torrtvättmetoden Carpet Clean. Mattorna håller sig fräscha längre och hela lokalen känns snyggare. Metoden sparar stora mängder vatten och sågspånet som vi använder återvinns.

Miljösmart mattvätt utan torktider. Fyll i här så ska vi berätta mer.

Effektiv mattvätt för företag i Stockholm

Enitor utför professionell miljövänlig mattvätt på kontor och i lokaler i hela Stockholmsområdet. Vi utför mattvätt på både små och stora ytor. Vi tvättar företagets mattor på plats med en effektiv torrengöring som är en modern och användarvänlig metod för mattvätt.

Exempel på mattvätt:

  • Tvätt av entrématta
  • Tvätt av heltäckningsmatta
  • Tvätt av textilplattor

Vad ingår i en mattvätt?

Fläckborttagning och anpassad mattvätt utifrån material på matta. I de flesta fall försvinner fläckar helt, även om de suttit under lång tid. Fläckar som kan vara svåra att få bort är vissa typer utav målarfärg, olja och missfärgningar från andra textila material. Ring oss gärna om ni har frågor angående fläckar och material.

Mattvätt för företag.

Vi använder ett torrengöringssystem för mattvätt, som är både skonsam och effektiv vid tvätt av alla sorters mattor.

Mattvätt - ABG mötesrum

Hos investmentbanken ABG Sundal Collier utför vi både golvvård, mattvätt och löpande städning.

Mattvätt utan torktider

Vi använder Carpet Clean som är en miljösmart torrtvättmetod där vi återanvänder sågspån från tillverkningsindustrin. Efter användningen komposteras sågspånen eller återanvänds ytterligare en gång för tillverkning av biogasmassa. Vattenåtgången är minimal och det krävs knappt någon torktid. Och kanske viktigast av allt – din matta blir påtagligt ren och bidrar till att dina besökare får ett positivt första intryck.

Carpet Clean rekommenderas av alla stora leverantörer av textila golv såsom Ardbo, Kasthall, Ogeborg, Tarkett, Forbo Forshaga m.fl.

Fördelar med Carpet Clean torrtvätt av mattor

  • Användarvänligt och miljösmart
  • Rengör på djupet
  • Punktrengöring av hårt ”trafikerade” ytor
  • Förhindrar återsmutsning
  • Kan användas på alla textilmattor – även ull
Carpet Clean - Mattvätt

Hos investmentbanken ABG Sundal Collier utför vi både golvvård, mattvätt och löpande städning. Läs mer om vårt samarbete med ABG här.

Mattvätt för dig som privatperson

Vår miljösmarta mattvättmetod Carpet Clean (se ovan) fungerar lika bra på äkta mattor som heltäckningsmattor och andra textilgolv. Minimal miljöpåverkan, maximal effekt. Och inga torktider. Vi ser till att du får rut-avdrag och bara behöver betala halva arbetskostnaden.

Leaves

För miljöns skull håller vi löpande koll på marknaden och använder gärna nya miljösmarta produkter så länge de uppfyller våra kvalitetskrav.

Miljösmart mattvätt utan torktider. Fyll i här så ska vi berätta mer.

Tjänster

Golvvård

Renovering och underhåll av alla golv, oavsett material. Vi förvandlar ditt golv till en fröjd för ögat – och ger det ökad livslängd på köpet.

Mer om golvvård

Mattvätt

Miljösmart mattvätt med Carpet Clean – torrtvättmetoden som håller dina mattor snygga längre.

Mer om mattvätt

Städning

Riktigt rent med skräddarsydd underhållsplan. Låt oss visa skillnaden mellan städning och städning.

Mer om städning

Golvläggning

Nya golv av textil, trä, linoleum, plast, sten, betong m.fl. material – bara från välkända leverantörer.

Golvläggning