Mattvätt

Miljövänlig tvätt av mattor med torrtvättmetoden Carpet Clean. Mattorna håller sig fräscha längre och hela lokalen känns snyggare. Metoden sparar stora mängder vatten och sågspånet som vi använder återvinns.

Miljösmart mattvätt utan torktider. Fyll i här så ska vi berätta mer.

Carpet Clean – miljöklassad och effektiv mattvätt

Vi tvättar dina mattor med det effektiva torrengöringssystemet Carpet Clean – en modern och användarvänlig metod för mattvätt, tvätt av textilplattor, fläckborttagning, underhåll av textila entrélösningar m.m. Vi erbjuder också tvätt av äkta mattor med rut-avdrag för privatpersoner.

Från sågspån till biogasmassa

Carpet Clean är en miljösmart torrtvättmetod där vi återanvänder sågspån från tillverkningsindustrin. Efter användningen komposteras sågspånen eller återanvänds ytterligare en gång för tillverkning av biogasmassa. Vattenåtgången är minimal och det krävs knappt någon torktid. Och kanske viktigast av allt – din matta blir påtagligt ren och bidrar till att dina besökare får ett positivt första intryck.

Carpet Clean rekommenderas av alla stora leverantörer av textila golv såsom Ardbo, Kasthall, Ogeborg, Tarkett, Forbo Forshaga m.fl.

Blå heltäckningsmatta

Rengöringssystemet Carpet Clean erbjuder en torrtvättmetod som är både användarvänlig, effektiv och miljösmart. Se video

Fördelar med Carpet Clean-systemet

  • Användarvänligt och miljösmart.
  • Rengör på djupet.
  • Punktrengöring av hårt ”trafikerade” ytor.
  • Förhindrar återsmutsning.
  • Kan användas på alla textilmattor – även ull.
ABG mötesrum

Hos investmentbanken ABG Sundal Collier utför vi både golvvård, mattvätt och löpande städning. Läs mer om vårt samarbete med ABG här.

Mattvätt med rut-avdrag till dig som privatperson

Vår miljösmarta mattvättmetod Carpet Clean (se ovan) fungerar lika bra på äkta mattor som heltäckningsmattor och andra textilgolv. Minimal miljöpåverkan, maximal effekt. Och inga torktider. Vi ser till att du får rut-avdrag och bara behöver betala halva arbetskostnaden.

Leaves

För miljöns skull håller vi löpande koll på marknaden och använder gärna nya miljösmarta produkter så länge de uppfyller våra kvalitetskrav.

Miljösmart mattvätt utan torktider. Fyll i här så ska vi berätta mer.

Tjänster

Golvvård

Renovering och underhåll av alla golv, oavsett material. Vi förvandlar ditt golv till en fröjd för ögat – och ger det ökad livslängd på köpet.

Mer om golvvård

Mattvätt

Miljösmart mattvätt med Carpet Clean – torrtvättmetoden som håller dina mattor snygga längre.

Mer om mattvätt

Städning

Riktigt rent med skräddarsydd underhållsplan. Låt oss visa skillnaden mellan städning och städning.

Mer om städning

Golvläggning

Nya golv av textil, trä, linoleum, plast, sten, betong m.fl. material – bara från välkända leverantörer.

Golvläggning