Carpet Cleaner – en smidig och miljövänlig tvättmetod

Många drar sig för att ta itu med mattorna på arbetsplatsen, ändå så är just rena mattor något som bidrar till ett positivt första intryck av lokalen. Textilvård är viktigare än man tror och ett snällt och skonsamt sätt att alltid hålla mattorna i gott skick är med Carpet Cleaner torrtvättmetod. Med Carpet Cleaner görs mattor och textilier rena på plats och de behöver inte ligga och torka i timtal. Läs mer här om vad Carpet Cleaner kan göra för din arbetsplats.

Tänk dig en arbetsplats full av liv och rörelser. Kollegor, besökare och kunder kommer och går. I ett rum pågår ett möte, i receptionen ringer telefonen och i fikarummet sitter några medarbetare och pratar över en kopp kaffe. Det är precis som det ska vara! Men all denna aktivitet gör ju förstås också att damm, grus och annan smuts samlas och därför måste mattorna dammsugas och tvättas med jämna mellanrum. Det skonsammaste sättet att göra det är med torrtvättmetoden Carpet Cleaner.

Fräschare mattor med Carpet Cleaner

Vi använder Carpet Cleaner när vi rengör mattor på arbetsplatser. Fördelarna är många. För det första behöver inte mattorna lämna lokalen. Vi kommer till ditt kontor och tvättar mattorna på plats.

Rengöringsmedlet vi använder är ett torrtvättmedel. Det innebär att vi inte blöter ner mattorna. Den minimala vattenåtgången som används under rengöringen gör vår mattvätt till en miljövänlig tvättmetod. Och till sist är det en mycket effektiv tvättmetod. Pulvret har utmärkta smutsabsorberande egenskaper som tar bort alla fläckar på mattan. Efter rengöringen dammsuger vi mattan och du får en ren och torr matta som kan användas direkt.

Carpet Cleaner klarar svåra fläckar och alla mattor

Vissa fläckar kan vara riktigt besvärliga att få bort. Det kan vara allt från matrester och olja till ingrodd smuts och missfärgningar. Vi anpassar rengöringen efter fläckarna och självklart också efter materialet som mattan är tillverkad av. Vår smidiga och effektiva rengöringsmetod kan användas på alla typer av mattor, bland annat heltäckningsmattor, entrémattor och äkta mattor. Om du önskar kan vi även passa på att rengöra kontorets möbler när vi kommer.

Carpet cleaner: Vår metod för en exemplarisk och smidig textiltvätt

Fördelar med Carpet Cleaner torrvätt

  • Noggrann och snabb partiell eller hel mattvätt
  • Skonsam och miljövänlig
  • Kan användas på alla sorters textilmattor
  • Rengör på djupet och förhindrar återsmutsning.

Kontakta Enitor för textiltvätt med Carpet Cleaner

Eftersom varje kontor och varje matta är unik skräddarsyr vi mattvätten efter situationen. Vårt team av rengöringsspecialister har erfarenheten och kunskapen som behövs för att ta hand om kontorets mattor utan att de slits i onödan. Med vår moderna städutrustning och miljövänliga rengöringsmedel får dina mattor nytt liv och arbetsplatsen blir ren, snygg och fräsch. Här kan du läsa mer om hur vår mattvätt fungerar och kontakta oss om du är intresserad av en mattvätt utan torktider.

 

FAQ

Vilka typer av fläckar klarar Carpet Cleaner?

Det fantastiska med Carpet cleaner är att den klarar i princip alla typer av fläckar på alla typer av mattor. Självklart anpassar vi tvättmetoden efter mattan material och fläckarnas karaktär.

Hur ofta kan man använda Carpet Cleaner?

Carpet Cleaner är mer skonsam och mer miljövänlig än många andra tvättmetoder av mattor. Normalt säger man att man bör rengöra sina mattor minst en gång om året men används mattorna flitigt ska det göras mer regelbundet. Mattorna bör även dammsugas minst en gång i veckan.

Kan man boka flera städtjänster via er?

Ja, vi ser lokalvård utifrån ett helhetsperspektiv. Du kan anlita oss för kontorsstädning och golvunderhåll, samt boka mattvätt och möbeltvätt.