Möbeltvätt i Stockholm

Efter en tid kan dina möbler se smutsiga ut och även lukta illa.Med vår effektiva och skonsamma möbeltvätt återfår dina möbler sin färg och glans samtidigt som smuts, fläckar och oönskad lukt försvinner som en dans. Vi erbjuder effektiv och skonsam möbeltvätt i Stockholm i både privat och offentlig miljö.

Miljösmart möbeltvätt utan torktider!

Fyll i nedan så kontaktar vi dig,
eller ring oss på 08 – 734 92 60.

  Effektiv möbeltvätt för soffa och andra möbler

  Vill du att möbeltvätt ska ingå i lokalvården? Med vår möbeltvätt går vi bortom ytan för att eliminera smuts, fläckar och lukt från dina möbler. Vi använder avancerade produkter och tekniker som säkerställer en djuprengöring utan att kompromissa med materialets kvalitet eller färg. Oavsett om det är soffor, fåtöljer eller andra möbeltyper, kan du lita på oss för att återställa dem till sitt optimala skick.

  En enkel process vid möbelvård

  Vi inleder processen genom att applicera ett specialdesignat möbelschampo på dina möbler. Schampot tränger djupt ner i textilen och löser upp smutsen effektivt. Torrschampot kristalliserar smutsen, vilket gör den enklare att få bort. Det som kommer upp till ytan sugs sedan bort med en specialdammsugare. Emellan möbeltvättarna är det dock viktigt att suga upp smulor och damm då och då med en dammsugare. Använd gärna ett munstycke lämpat för just möbler. Akta känsliga material som läder när du torkar av eller dammsuger själv.

  Rengöring av möbler café

  Möbeltvätt med torrschampo erbjuder en torrtvättmetod som både är mångsidig, effektiv och miljösmart.

  Möbeltvätt med torrschampo – snäll mot miljön och möblerna

  Vi använder en möbelvättmetod med torrschampo som är både mångsidig och effektiv för att rengöra dina möbler. Den här metoden är skonsam mot alla material, även de som normalt inte tål vatten. Dessutom har den en kort torktid, vilket innebär att du snabbt kan använda dina möbler igen inom kort.

  Möbeltvätt med Hero

  Våra skäl till att använda möbeltvätt med torrschampo

  • Miljösmart -Vår torrtvättmetod är inte bara mångsidig och effektiv utan även miljövänlig. 
  • Rengör på djupet – Oavsett vilken typ av möbel du har garanterar vår metod en djuprengöring som tar bort även den mest ingrodda smutsen.
  • Korta torktider – Med snabb torktid kan du återgå till att använda dina möbler på nolltid, vilket gör våra tjänster både praktiska och effektiva.

   

  Möbelvård för företag

  Att ta sig tid som verksamhet att tvätta kontorets möbler, förutom den vanliga kontorsstädningen, är i stort sett en omöjlighet under hektiska vardagar. Möbeltvätt ska ske på rätt sätt för att inte skada textilierna och möblerna och det är inte alltid man har det som krävs på en arbetsplats. Företag har inte sällan möbler i känsliga material och ibland kan det till och med vara så att möbeln indikerar att den inte ens får tvättas. Det kan vi i alla fall råda bot på. Vår skonsamma möbeltvätt kan rengöra alla typer av möbler utan att du behöver spilla din arbetstid på det.

  Du kan även boka mattvätt av oss!

  Få offert på möbeltvätt i Stockholm

  Kundnöjdhet är något av det viktigaste för oss. Vi på Enitor nöjer oss inte förrän dina möbler är fräscha och rena igen och ser ut som nyinköpta. Dessutom strävar vi efter att göra möbeltvätten så enkel som möjligt för dig – och det börjar med att få en skräddarsydd offert. Genom att fylla i vårt enkla offertformulär kan du ge oss de nödvändiga detaljerna om dina möbler och ditt behov av möbeltvätt.

   

  BOKA MÖBELTVÄTT

   

   

  Vanliga frågor och svar

  1. Hur gör man möbeltvätt?

  Möbeltvätt utförs genom att först applicera ett specialdesignat möbelschampo på möblerna. Schampot tränger djupt ner i textilen för att lösa upp smutsen. Därefter används torrschampo för att kristallisera och en speciell dammsugare för att suga upp de kristalliserade smutsresterna, vilket lämnar möblerna rena och fräscha.

   

  2. Vilka möbler kan man tvätta?

  Vår möbeltvättmetod är mångsidig och passar alla typer av möbler, oavsett material. Det inkluderar möbler av tyg, ull, syntetiskt, läder och andra material. Vi anpassar våra tjänster för att tillgodose specifika behov och säkerställa att varje möbel behandlas med lämplig vård.

   

  3. Hur gör man med möbeltvätt av soffa?

  Möbeltvätt av soffa följer samma principer som för andra möbler. Först appliceras möbelschampo för att lösa upp smutsen djupt ner i sofftyget. Torrschampot används för att kristallisera smutsen, och den speciella dammsugaren tar sedan bort dessa kristaller. Eftersom vår metod har kort torktid kan du snabbt återgå till att använda soffan utan att vänta för länge.

   

  Tvätta möbler