Professionell mattvätt i Stockholm

Har verksamhetens mattor sett bättre dagar? Då är det dags för vår professionella mattvätt i Stockholm. Vi kommer till dig och tvättar dina mattor på plats utan att du behöver förflytta dig. Vår miljövänliga mattvättmetod består av en torrengöring som effektivt tar bort fläckar och smuts på dina mattor – oavsett material.

Mattvätt utan torktider!

Fyll i nedan så kontaktar vi dig,
eller ring oss på 08 – 734 92 60.

  Få fräschare mattor med effektiv mattvätt

  Vissa fläckar på mattor kan vara riktigt svåra att få bort. Kanske är de ingrodda och har bitit sig fast ordentligt. Eller så rör det sig om tuffa fläckar från vin, olja, målarfärg eller missfärgningar som kan vara riktigt kniviga. Med vår högkvalitativa textiltvätt anpassar vi rengöringen efter mattans material och typ av fläckar. I de flesta fall försvinner fläckarna helt.

  Med rena och fräscha mattor höjer ni helhetsintrycket när kunder, anställda och övriga besökare kliver in i lokalerna. Oavsett om det rör sig om heltäckningsmattor, entrémattor, äkta mattor eller textilplattor kan vi hjälpa dig med en anpassad mattvätt i Stockholm. Vi kan även erbjuda möbeltvätt för kontorets möbler och regelbunden kontorsstädning.

  Har du frågor om material och fläckar på din matta, är du varmt välkommen att fråga oss.

  Minimal vattenåtgång med vår textiltvätt

  Boka mattvätt i Stockholm utan att bekymra dig om att miljön tar skada. Vår mattvätt är en miljösmart torrtvättmetod. Vattenåtgången är minimal och det krävs knappt någon torktid. Och kanske viktigast av allt – din matta blir påtagligt ren och fin igen.

  Mattvätt Carpet Cleaner

  Vi använder ett torrengöringssystem för mattvätt, som är både skonsam och effektiv vid tvätt av alla sorters mattor.

  Tvätta matta med Carpet Cleaner torrtvätt

  Vi använder Carpet Cleaner torrengöring av mattor – en skonsam och användarvänlig metod som ger flera fördelar:

   • Användarvänligt och miljösmart
   • Rengör på djupet
   • Punktrengöring av hårt använda ytor
   • Förhindrar återsmutsning
   • Kan användas på alla textilmattor – även ull


  Carpet Cleaner torrengöring är en populär metod för mattvätt i Stockholm, eftersom den är snabb, effektiv och ger utmärkta resultat utan att riskera att mattan blir för blöt. Detta gör det lämpligt för mattor som inte tål mycket vatten eller för ägare som vill ha sina mattor rena och användbara igen på kort tid. Carpet Cleaner rekommenderas av alla stora leverantörer av textila golv såsom Ardbo, Kasthall, Ogeborg, Tarkett, Forbo Forshaga m.fl.

  Kontorsstädning ABG Sundal Collier

  Hos investmentbanken ABG Sundal Collier utför vi både mattvätt, golvvård och löpande städning. Läs mer om vårt samarbete med ABG här.

  Vi kan allt om mattvätt

  Vår kunskap sträcker sig över alla typer av mattor, från lyxiga orientaliska mattor till moderna högteknologiska varianter. Vi vet att varje matta är unik och kräver skräddarsydda rengöringsmetoder. Därför är vårt team av specialister utbildade i de senaste teknikerna och användningen av avancerade rengöringsprodukter för att säkerställa att din matta får den omsorg den förtjänar.

  Vi har även investerat i toppmodern utrustning och avancerad teknologi för att leverera de bästa resultaten. Vår torrengöringsmetod är inte bara högeffektiv utan också miljövänlig, vilket betyder att du kan känna dig trygg med ditt val att välja Enitor.

  Mattvätt på kontoret

  Rengör endast nedsmutsade ytor

  Fördelen med Carpet Cleaner är att man vid rengöring kan koncentrera sig på utsatta och extra smutsiga områden. Det gör att behovet av att flytta möbler och anpassa kontoret för att man ska utföra regelbunden mattvätt minskar avsevärt.

  • Ingen flytt av möbler
  • Kort torktid, du kan beträda mattan på en gång
  • Lätt och enkel att applicera
  • Kostnadseffektiv rengöring med fokus på nedsmutsade ytor

  Zonkarta över nedsmutsade områden på ett kontor.

  Få RUT-avdrag för din mattvätt i Stockholm

  Vi vänder oss även till privatpersoner som behöver tvätta sina mattor. Har du en heltäckningsmatta som behöver rengöring, eller en äkta matta som du är extra rädd om, kan vi lova dig maximal effekt och minimalt klimatavtryck. Som privatperson har du även rätt till rut-avdraget som ger dig avdrag på halva arbetskostnaden. 

  Boka din mattvätt i Stockholm redan idag!

  Boka Mattvätt
  Mattvätt Privatperson

  Vanliga frågor och svar

  1. Vad kostar mattvätt i Stockholm?

  Priset för mattvätt i Stockholm kan variera beroende på flera faktorer, inklusive mattans storlek, typ, skick och den specifika rengöringsmetoden. För att få en exakt prisuppgift för mattvätten är det bäst att kontakta oss på Enitor i Stockholm och begära en offert baserat på dina specifika behov.

  2. Kan man tvätta matta själv?

  Att tvätta en matta själv kan vara en ekonomisk lösning, men det kan vara tidskrävande och kräva en stor skicklighet för att uppnå professionella resultat. Dessutom är det i stort sett omöjligt att låta verksamhetens mattor rengöras för hand av någon. Om mattan är värdefull eller har djupa fläckar rekommenderas det att överväga att anlita professionell mattvätt från oss på Enitor för att säkerställa att den behandlas på rätt sätt.

  3. Hur fungerar mattvätt i Stockholm med Enitor?

  Vi använder oss av Carpet Cleaner torrtvättmetod när vi utför mattvätten. Med Enitors mattvätt i Stockholm kan du vara säker på att din matta kommer att behandlas med omsorg och professionalism. Vi har omfattande erfarenhet och kunskap inom området och använder de senaste teknikerna och produkterna för att ge dina mattor en ny livslängd. När det gäller mattvätt kan du lita på Enitor för att leverera enastående resultat varje gång.