Kontorsstädning i Stockholm för företag

Vi erbjuder professionell kontorsstädning i Stockholm för både större och mindre verksamheter. Vårt mål är att skapa en inbjudande och trivsam arbetsplats som både dina anställda och dina kunder tycker om att vistas på. Vi ger dig som kund ett mervärde av kontorsstädning genom att erbjuda skräddarsydda lösningar – som att kombinera kontorsstäd med golvvård eller tillägg som fönsterputsning.

 

Vill du veta mer?

Fyll i nedan så kontaktar vi dig,
eller ring oss på 08 – 734 92 60.

  Kontorsstädning som ger trygghet

  Välstädade kontor och arbetsplatser skapar stora förutsättningar för att både personal och kunder ska trivas. Med oss behöver du inte begränsa dig i dina val, vi erbjuder även mattvätt och golvvård samt möbeltvätt i samband med din kontorsstädning i Stockholm. När det gäller golvvård kan vi även slipa och renovera dina golv. Enitor är medlemmar i GBR (Golvbranschen) och Almega, Auktoriserad Serviceentreprenör samt GVK-auktoriserad. Vi använder alltid korrekta metoder och lägger också vikt vid att städa ditt kontor eller dina lokaler med miljövänliga produkter och tekniker.

  Mattvätt på kontoret

  Kontorsstäd som lönar sig i längden

  Att överlåta städningen av kontoret till kunniga och välutbildade städare är något som lönar sig i längden. Vi förstår att regelbunden städning av arbetsplatsen kostar, men på lång sikt sparar du mer pengar. Detta eftersom du håller dina lokaler, mattor och golv rena – något som ökar deras livslängd. Kontorsstädning gör också att alla medarbetare trivs bättre vilket leder till färre sjukskrivningar.

   

  Företagsstäd – Så gör vi på Enitor

  På Enitor erbjuder vi skräddarsydda lösningar för företagsstäd som är utformade för att passa ditt företags behov och schema. En ren och välskött arbetsmiljö är av yttersta vikt för produktiviteten och trivseln på arbetsplatsen. Därför har vi utvecklat flexibla alternativ för företagsstäd som ger dig full kontroll över när och hur städningen utförs.

  För de företag som föredrar regelbundenhet och en problemfri kontorsstädning i Stockholm erbjuder vi abonnemangslösningar med avtal. Med vårt abonnemang kan du välja att ha våra städare på plats en gång i veckan, eller så kan vi tillsammans med er sätta upp ett städningsschema som passar er verksamhet bäst. Vi anpassar oss till ditt företags behov och rutiner, så att ni kan fokusera på er verksamhet medan vi ser till att arbetsmiljön är i toppskick.

  Golvvård

  Bild från ABG Sundal Collier som vi hjälper med allt från städning till golvvård. Rulla längre ned på denna sida och läs mer om vårt helhetsuppdrag för ABG.

  Det är skillnad på städning och städning

  Här på Enitor anser vi att allt hänger ihop – arbetsmiljö, trivsel, hälsa, ekonomi. Men för att uppnå de goda effekterna krävs kunniga och välutbildade städare. När vi påbörjar ett nytt uppdrag inom kontorsstädning i Stockholm ser vi över era miljöer och tar fram en underhållsplan. Sedan föreslår vi ett upplägg som fungerar för just din arbetsplats och vars syfte är att skapa största möjliga värde för dig och ditt företag. Detta är fördelar med att välja kontorsstädning:

   • Mindre slitage på material
   • Ökad livslängd på golv och mattor ger sänkta kostnader i längden
   • Lägre sjuktal bland dina medarbetare
   • Minimerad miljöbelastning

   

  Boka ett möte för kontorsstädning i Stockholm

  Allt börjar med ett möte. Från det går vi vidare för att se hur vi kan uppfylla dina önskemål. Är du intresserad av att se vad vi och våra duktiga medarbetare kan göra för din verksamhets lokaler? 

  Kontakta oss för kontorsstädning så gör vi en underhållsplan!

  BOKA KONTORSSTÄD

   

  Vanliga frågor och svar

  1. Vad kostar kontorsstädning?

  Priset för kontorsstädning i Stockholm kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storleken på ditt kontor, frekvensen på städningen och eventuella extratjänster du önskar inkludera. För att få en exakt prisuppgift är det bäst att kontakta oss direkt så kan vi ge dig ett kostnadsförslag som passar dig.

  2. Vad ingår i kontorsstädning?

  Vad som ingår i kontorsstädning i Stockholm kan variera beroende på dina önskemål och vad du behöver. Vanligtvis inkluderar kontorsstädning rengöring av golv, dammsugning, dammtorkning, avtorkning av ytor och möbler, rengöring av köksområden och toaletter, tömning av sopkorgar, samt bortforsling av skräp. Vi kan även erbjuda extra tjänster som fönsterputsning, mattrengöring eller golvvård om så önskas. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en anpassad städplan som möter dina specifika behov och ser till att din arbetsmiljö är ren och trivsam.

  3. När kan ni komma när ni utför kontorsstäd?

  Vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt när det gäller tidpunkten för er kontorsstädning i Stockholm för att undvika att du och dina medarbetare blir störda under arbetstid. Tidpunkten kan anpassas efter ditt företags schema och preferenser. Vi kan utföra kontorsstädning tidigt på morgonen före arbetsdagens början, under arbetsdagen när det är lämpligt, eller senare på kvällen när arbetsdagen har avslutats.

  Golvunderhåll

  Ett välstädat konferensrum hos ABG Sundal Collier.

  Kunder