Golvvård i Stockholm

Ett välskött och vackert golv är inte bara estetiskt tilltalande, det ökar också livslängden på ditt golv avsevärt. På Enitor erbjuder vi golvvård i Stockholm för företag och privatpersoner. Oavsett om det är trägolv, stengolv, kork- eller linoleumgolv, är vi experter på att förvandla och vårda alla typer av golv. Vi använder skonsamma metoder som inte bara bevarar golvets utseende utan också förlänger dess hållbarhet.

Ett välvårdat golv gör skillnad!

Fyll i nedan så kontaktar vi dig,
eller ring oss på 08 – 734 92 60.

  Investera i hållbara golv med golvvård

  Ett rent och fint golv är mer välkomnande och ger ett välvårdat och seriöst intryck. Ett välvårdat golv är mer än bara en yta att gå på – det är en investering som lönar sig över tid. Professionell golvvård är en del av lokalvård och nyckeln till att behålla golvets skick och förhindra onödiga kostnader på lång sikt. Vår golvvård sträcker sig till slipning och behandling av trägolv, impregnering av stengolv, samt renovering av kork- och linoleumgolv. Med vår erfarenhet och expertis ser vi till att varje golv får den omsorg det förtjänar.

   

  Effektiv golvvård med beprövade resultat

  Oavsett om det är trä, sten, linoleum eller betong kan du lita på att vårt team har den kompetens som krävs för att ge ditt golv den vård det förtjänar. Våra beprövade resultat är inget slumpmässigt, de är produkten av en kombination av avancerad teknik, branschledande utrustning och en strikt underhållsprocess. Vi har omvandlat allt från privata hem till företagslokaler och skapat golv som inte bara imponerar på besökare utan också behåller sin charm över en längre tid.

  Effektiv golvvård

  År 2008 renoverade vi hela golvet i Ingenjörsvetenskaps-akademiens bankettsal. Sedan dess har vi IVA:s uppdrag att sköta det löpande underhållet av såväl detta som andra golv i deras lokaler på Grev Turegatan i Stockholm.

  Golvslipning

   • Golvslipning och behandling av trägolv – Vi specialiserar oss på att ge trägolv nytt liv genom slipning och behandling. Det inkluderar även infärgning och pigmentering för att skapa önskad färg och finish.
   • Slipning och impregnering av stengolv – Våra experter tar hand om stengolv genom att utföra noggrann slipning och effektiv impregnering för att skydda ytan.
   

  Renovering och mattvätt

   • Renovering av kork- och linoleumgolv – Vi återställer kork- och linoleumgolv till sitt ursprungliga skick, vilket ger dem en fräsch och nyskapad look.
   • Mattvätt för textilgolv och mattor Vi erbjuder också professionell mattvätt för att rengöra och förlänga livslängden på dina textila golv och mattor.

   

  Vårt åtagande för miljövänlig vård

  Utöver att skapa fantastiska resultat, tar vi också ett ansvar gentemot miljön. Vår golvvård i Stockholm omfattar användning av miljövänliga produkter och metoder för att säkerställa att vi inte bara bidrar till att förbättra ditt golv utan också bevarar vår planet.

  Golvunderhåll

  Bild från ABG Sundal Collier som vi hjälper med allt från städning till golvvård. Läs mer om vårt helhetsuppdrag för ABG här!

  Din golvvård i Stockholm börjar med en konsultation

  Vi inleder varje uppdrag med en noggrann konsultation där vi tillsammans med dig väljer rätt ytbehandling för ditt golv. Det kan vara allt från slipning till behandling av ytan för att ge den ökad livslängd. Utifrån våra diskussioner skapar vi en skräddarsydd underhållsplan som inte bara förbättrar golvet utan också ser till att det förblir snyggt och slitstarkt över lång tid.

  Önskar du någon av våra övriga tjänster såsom mattvätt, kontorsstädning och möbeltvätt? Kontakta oss så ger vi dig en offert.

   

  Golvvård och golvslipning med rot-avdrag

  När det kommer till att vårda och förbättra dina golv, erbjuder Enitor inte bara expertis och skonsamma metoder, utan vi strävar också efter att göra det så kostnadseffektivt som möjligt för våra privatkunder. Med vår specialitet inom golvslipning och golvvård kan du dra nytta av rot-avdraget och spara pengar samtidigt som du investerar i ditt hem.

   

  BOKA GOLVVÅRD

   

   

  Vanliga frågor och svar

  1.Vad kostar golvvård?

  Priset för golvvård varierar beroende på faktorer som golvmaterial och omfattningen av arbetet. Kontakta oss för en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov och golv.

  2. För vilka typer av golv kan man beställa golvvård?

  Vi erbjuder golvvård för alla typer av golv, inklusive trä, sten, linoleum och betong. Oavsett golvmaterial har vi expertisen och resurserna för att vårda och förbättra dess skick.

  3. Vad ingår i golvvård?

  Våra tjänster inkluderar expertkonsultation, noggrann ytbehandling, skapande av skräddarsydda underhållsplaner och användning av miljövänliga metoder. Vi strävar efter att bevara estetiken och funktionen hos varje golv. Kontakta oss för att få en detaljerad översikt över vad som ingår i ditt uppdrag.

   

  Golvslipning företag

  Bild från Acnes kontor, slipning och mönster pigmentering av massivt trägolv.