Om oss

Från kontorsstäd, mattvätt och golvvård till entrémattor

Enitor grundades 2001. Vi erbjuder lokalvård, mattvätt av alla typer av textila golv, möbeltvätt samt kontorsstädning och renovering och underhåll av hårda golv. Dessutom säljer vi entrémattsystem, rengöringssystem och anordnar utbildningar för både entreprenörer och beställare.

Lokalvård med ett helhetstänk

Vi ser på lokalvården utifrån ett helhetsperspektiv. Det gör många av våra kunder också. Därför är det inte ovanligt att ett uppdrag omfattar både kontorsstädning och golvunderhåll.  Allt hänger ju ihop. I en välvårdad lokal håller golven sig snygga längre, medan slitaget minskar. Golvens ökade livslängd betyder sparade pengar. Samtidigt kan en välplanerad kombination av lokalvård och golvunderhåll bidra till ökad trivsel på arbetsplatsen och dessutom lägre sjuktal. Vi har via vårt nätverk av partners även möjlighet att tillhandahålla kringtjänster så som renovering eller nyläggning av golv, fönsterputs mm.

Vi bär alltid ID-brickor – för din trygghet.

Som en trygghet för dig som kund bär alla våra medarbetare ID-kort (ServiceID eller ID06) och alla har godkänts efter kontroll i Polisens belastningsregister. Enitor är medlemmar i GBR (Golvbranschen) och Almega, Auktoriserad Serviceentreprenör samt GVK-auktoriserad.

Leaves

För miljöns skull håller vi löpande koll på marknaden och använder gärna nya miljösmarta produkter så länge de uppfyller våra kvalitetskrav.

Sammarbetspartners

Cleanhouse
CarpetCleaner logga
Forbo
Supplies direct
Tarkett
Synteko
Ogeborg
Södermalms Sten