Om oss

Från kontorsstäd och golvvård till entrémattor och nya golv

Enitor Företagsvård grundades 2001. Vi erbjuder lokalvård, nyläggning av golv i alla förekommande material, renovering och underhåll av golv samt mattvätt. Dessutom säljer vi entrémattsystem och rengöringssystem och anordnar utbildningar för både entreprenörer och beställare.

Lokalvård med ett helhetstänk

Vi ser på lokalvården utifrån ett helhetsperspektiv. Det gör många av våra kunder också. Därför är det inte ovanligt att ett uppdrag omfattar både kontorsstädning och golvunderhåll, och ibland även renovering eller nyläggning av golv. Allt hänger ju ihop. I en välvårdad lokal håller golven sig snygga längre, medan slitaget minskar. Golvens ökade livslängd betyder sparade pengar. Samtidigt kan en välplanerad kombination av lokalvård och golvunderhåll bidra till ökad trivsel på arbetsplatsen och dessutom lägre sjuktal.

Vi bär alltid ID-brickor – för din trygghet.

Som en trygghet för dig som kund bär alla våra medarbetare ID-kort (ServiceID eller ID06) och alla har godkänts efter kontroll i Polisens belastningsregister. Enitor är medlemmar i GBR (Golvbranschen) och Almega, Auktoriserad Serviceentreprenör samt GVK-auktoriserad.

Intresserad av våra tjänster? Kontakta oss!

Leaves

För miljöns skull håller vi löpande koll på marknaden och använder gärna nya miljösmarta produkter så länge de uppfyller våra kvalitetskrav.

Tjänster

Golvvård

Renovering och underhåll av alla golv, oavsett material. Vi förvandlar ditt golv till en fröjd för ögat – och ger det ökad livslängd på köpet.

Mer om golvvård

Mattvätt

Miljösmart mattvätt med Carpet Clean – torrtvättmetoden som håller dina mattor snygga längre.

Mer om mattvätt

Städning

Riktigt rent med skräddarsydd underhållsplan. Låt oss visa skillnaden mellan städning och städning.

Mer om städning

Golvläggning

Nya golv av textil, trä, linoleum, plast, sten, betong m.fl. material – bara från välkända leverantörer.

Golvläggning